Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kapı kapatıcı otomatik mekanik dahişenlerinin sağlıklı ve dayanıklı olmasına önem yöneltmek gerekir. Kendi kendine kapanan bir kapı mekanizması oluşturmak önemlidir. Bapnın basit açılabilmesini sağlamak hayatidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere gereğince hangi kuruluşlarda yangın kapısı değerlendirmek zorunludur bakacak olursak;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın yangın kapısı merdivenine başüstüneğu kadar yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği henüz bir küme önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına niye olmaktadır.

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni çatı süresince bulunduğunda, güvenlik için havalandırma bacası kullanılmalıdır. üste yangın merdiveni prodüksiyonında kullanılan tüm malzemelerin yangına en az 90 an dayanabilmesi gerekmektedir.

Kanatlardan biri yangın kapısı çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine nazaran kilitli dal, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page